Castellón de La Plana:

A.C. Tambors i bombos del Crist de Medinaceli

 

L'Associació Bombos i Tambors del Cristo de Medinaceli s'ha format per acompanyar en la processó del Divendres Sant de Castelló de la Plana a l'imatge de Cristo de Medinaceli.

Son uns trenta membres, entre bombos i tambors, que tracten de fer un toc suau que permeta als costalers fer caminar a aquesta imatge el més solemne possible.

A més d'aquest acte tan important per ells també participen en les activitats que es desenvolupen en l'Associació bombos i tambors Castelló, www.abotacas.com, com l'exaltació, les tamborades, les trencades de l'hora...i que les realitzem amb molta il·lusió al compartir uns moments amb gent de tota la provincia que com nosaltres ens agrada tocar i pasar-ho bé.

També participen dels actes propis de la seua confraria com en el Via Crucis, en la processó Diocesana, en la Missa Solemne, en agermanaments i d'altres, com es pot vore en la pàgina web www.cristomedinacelicastellon.com en la secció Actos.

 

Son uns dies que com a la Ruta del Tambor tracten de portar el seu toc representatiu per que en cada lloc o acte en el que participen els puguen identificar.