SECCIÓ INTERNA DE TAMBORS I BOMBOS DE LA COFRADIA SANTA MARIA MAGDALENA DE CASTELLÓ.

 

 

 

 Va ser fundada al juny de l'any 1993 per cofrades amants del tambor i del bombo dintre de la confraria amb el  mateix nom.
En l'actualitat compta amb un total de 40 membres de diferents edats i esta dirigida pel Majoral de la Confraria En Ximo Escrig desde fa més de 10 anys.
La secció interna de tambors i bombos acompanya a la seua confradia en els actes més importants de la setmana santa com són la processó infantil i juvenil de dimarts sant, la processó del sant enterrament del divendres sant o el 22 de juriol festa gran de la nostra patrona entre d'altres.
També, aquesta secció, participa en nombrosos actes fora de la setmana santa com són tamborades organitzades pels membres de l'associació de Tambors i Bombos de Castelló (ABOTACAS), desfilades en les festes de la Magdalena, en diverses presentacions de gaiates de Castelló, festes de carrer de la ciutat de Castelló i en Mercats i desfilades medievals de la provincia de Castelló amb la corresponent vestimenta medieval. 
La vestimenta de gala utilitzada per als actes de la confraria i de Setmana Santa és una vesta de color morat «Nazareno» que cobreix tot el cos cenyit per un faixí morat de to més clar on está brodat les lletres CSMM, nom de la nostra confraria.
A part de la vesta tots els seus mebres porten la medalla identificativa de la Confraria de plata amb l'emblema de la mateixa per un costat i per l'altre el nom i l'any de la nostra fundació.

tambien puedes encontrarnos en el facebook COFRADIA SANTA MARIA MAGDALENA DE CASTELLÓ.